Paralympier Ewoud Vromant

Wesley Sonck kan het moeilijk geloven maar paralympiër Ewoud Vromant toont dat hij een absolute topsporter is. Primeur in De Container Cup.


Tdpxfgaazoyp2m

Het is nu uitkijken naar de de Paralympische Spelen in Tokio voor Ewoud.

Paralympier ewoud vromant. Ewoud Vromant werd vandaag als laureaat verkozen in de Pralympic Sport Award. Zelfs van mijn concurrenten mocht ik de finale rijden. In Octobre 2019 Ewoud quitted his job and thanks to a professional contract of Sport Vlaanderen he can now focus full time on paracycling.

Paralympische Spelen Een drama voor Ewoud Vromant 37 op de Paralympische Spelen. Hij reed in het begin van de wedstrijd weg met twee kompanen. De Paralympische Spelen in Tokyo 2020.

Een mechanisch probleem sloeg hem uit de kopgroep maar Ewoud stelde het brons solo veilig. Sinds 2016 richt ik me volop op het Wielrennen met als doel. Zelfs van mijn concurrenten mocht ik de finale rijden.

De Paralympische Spelen zijn voor para-wielrenner Ewoud Vromant MC2. Welcome to the website of World Champion Paracycling Ewoud Vromant. De G-wielrenner Ewoud Vromant uit Herzele heeft op het wereldkampioenschap Para-cycling in Cascais Portugal brons behaald in de wegrit.

Hij zette zijn eigen wereldrecord op de individuele achtervolging nog maar eens scherper in de. Het belooft een spectaculaire week te worden op het Circuit van Zolder want Pedro en Wesley ontvangen voor het eerst een paralympiër in de container. Op één been duwt hij hoge wattages en legt hij een toptijd vast.

De 37-jarige wereldkampioen verpulverde donderdagochtend zijn eigen wereldrecord in de. Hij reed in het begin van de wedstrijd weg met twee kompanen. De Paralympische Spelen zijn voor de Belgische wielrenner Ewoud Vromant MC2 begonnen met een nachtmerrie.

Vromant verloor uiteraard veel tijd tijdens het lopen maar hield in alle andere nummer gelijke. Ewoud Vromant 35 heeft België een gouden medaille bezorgd op het WK baanwielrennen paracycling. De Paralympische Spelen zijn voor para-wielrenner Ewoud Vromant MC2 begonnen met een.

Het belooft een spectaculaire week te worden op het Circuit van Zolder want Pedro en Wesley ontvangen voor het eerst een paralympiër in de container. Al bij al ben ik tevreden. Beginning 2020 Ewoud became World Champion on the Individual Pursuit and.

Tot 8 jaar geleden deed Vromant nog aan triatlon. An emotional Ewoud Vromant at the finish line after winning his first medal at the World Championships. Paralympiër Ewoud Vromant met prothese op loopband.

De G-wielrenner Ewoud Vromant uit Herzele heeft op het wereldkampioenschap Para-cycling in Cascais Portugal brons behaald in de wegrit. Gisteren viel een waarschuwend communiqué in de bus Vromant paste zijn houding een beetje aan maar het bracht geen soelaas. De wereldkampioen en.

Berichten over Ewout VRomant geschreven door bartliekens. Ewoud Vromant na nachtmerrie in Tokio. Para-Cycling Road World Championships Cascais.

Vorig jaar kroonde hij zich nog tot wereldkampioen paracycling in de individuele achtervolging. Ewoud Vromant in tranen na nachtmerrie op Paralympische Spelen. Het belooft een spectaculaire week te worden op het Circuit van Zolder want Pedro en Wesley ontvangen voor het eerst een paralympiër in de container.

Ewoud Vromant verpulvert op weg naar goud wereldrecord maar wordt gediskwalificeerd. Zo veroverde hij goud op de 3 km achtervolging op het WK op de piste én hij zorgde daarbij voor een wereldrecord. Paralympiër Ewoud Vromant ging zelfs nog sneller dan Kopecky op de fiets en dat op één been.

Vromant verloor zijn rechterbovenbeen door een tumor maar bleef nadien gewoon sporten op topniveau. Paralympiër Ewoud Vromant fietst een ongelofelijke toptijd op één been. Belgium - Ewoud Vromant topfavoriet op de 3km individuele achtervolging in de Paralympische Spelen zag zijn droom voor goud tenietgaan door een diskwalificatie in de reeksen waarin hij het wereldrecord verpulverde.

De Herzelenaar gooit ondanks zijn beperking al jaren hoge ogen op de fiets. Ewoud Vromant is op de Paralympische Spelen 25 augustus - 6 september in Tokio een grote Belgische troef op goud in het paracycling. Ewoud Vromant topfavoriet op de 3km individuele achtervolging in de Paralympische Spelen zag zijn droom voor goud tenietgaan door een diskwalificatie in.

Follow Ewoud on his road to the Paralympic Games in Tokyo 2021. Thursday August 26 2021 - 1227pm.


Ewoud Vromant Is Eerste Paralympier In De Container Cup Hoe Herzele Het Nieuwsblad Mobile


Ewoud Vromant Paralympic Team Belgium


Ewoud Vromant Met Ambitie Naar Paralympics In Tokyo Ik Ga Voor Een Gouden Medaille Sport Regio Paralympics Hln Be


Primeur In De Container Cup Paralympier Ewoud Vromant Wielrenner Aast Op Recordtijd Cyclingsite Be


Tdpxfgaazoyp2m


Paralympier Ewoud Vromant Uit Herzele Kroont Zich Tot Wereldkampioen Achtervolging Radio 2 De Grootste Familie


Ewoud Vromant Is Eerste Paralympier In De Container Cup Hoe Herzele Het Nieuwsblad Mobile


Retzvqmazlyzrm


Fgre9y6458pq7m


Ewoud Vromant Met Ambitie Naar Paralympics In Tokyo Ik Ga Voor Een Gouden Medaille Sport Regio Paralympics Hln Be


Ewoud Vromant Paracycling


Ewoud Vromant Paracycling


Ewoud Vromant Paracycling


Ula2ngj3iytg9m


Zeven Jaar Na Amputatie Pakt Ewoud Vromant Wereldrecord Op D Het Nieuwsblad Mobile


Na Amputatie Door Tumor In Hamstrings Is Ewoud Vromant 36 Wereldkampioen In Paracycling Ik Zie Me Elke Avond Al Op Het Podium Met Olympisch Goud Sport Hln Be


Ewoud Vromant Met Ambitie Naar Paralympics In Tokyo Ik Ga Voor Een Gouden Medaille Sport Regio Paralympics Hln Be


Zeven Jaar Na Amputatie Pakt Ewoud Vromant Wereldrecord Op D Het Nieuwsblad Mobile


Eyjpewxvh L6dm